Over mij

 

Vanaf 2001 ben ik fulltime gaan werken bij diverse commerciële organisaties. In de jaren erna heb ik diverse juridische functies mogen vervullen om veel werkervaring op te doen.  In de jaren 2007-2010 heb ik naast mijn fulltime baan, een HBO Rechten opleiding variant Notarieel Recht gevolgd en succesvol afgerond. Daarna ben ik gaan studeren aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens mijn Master ben ik getrouwd en heb ik twee mooie kinderen gekregen. In 2014 heb ik mijn Master Rechtsgeleerdheid, variant Privaatrecht succesvol afgerond.

Na het afstuderen heb ik nog leuke functies mogen doen bij Vesting Finance Fiditon en de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (Nationale Hypotheek Garantie).

mr. N.C. Hau-Cheng

Na jarenlang werkervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven is nu Advocatenkantoor Win Win  een feit. De naam van mijn kantoor is gevormd met de (tweede) namen van mijn twee kinderen. Advocatenkantoor Win Win voert in Zoetermeer een algemene rechtspraktijk met de nadruk op het Personen- en familierecht.

In familiezaken is het een ideale situatie indien partijen in goed overleg afspraken met elkaar kunnen maken en vastleggen, zeker als er minderjarige kinderen in het spel zijn. Dit heeft altijd de voorkeur boven het procederen en levert in de meeste zaken een win-win-situatie op voor alle partijen.

Soms is het echter niet mogelijk om samen in overleg de zaken te regelen en is de gang naar de rechter onvermijdelijk. U kunt dan op mijn betrokkenheid en volledige inzet rekenen.